Otsi
 

Erakooli menüü

Erakooli menüü, 15. – 18. aprill, Nikolai Novosjolov`i nädal

Esmaspäev, 15. aprill

  • Sealiha sinepi-hapukoorekaste 150 g
  • Aurutatud kapsas, porgand ja kaalikas 50 g
  • Keedetud kartulid 50 g
  • Keedetud tatar 50 g
  • Kapsa-peedi salat 50 g
  • Salatilehtede segu, marineeritud sibul, porgand, tomat 50 g
  • Kastmevalik salatitele 5 g
  • Must tee sidruniga 150 g
  • Pria piim, R 2.5 % 150 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 75 g
  • Õun ja kurgi snäkid 150 g

Teisipäev, 16. aprill

  • Kuskuss kalkuni ja köögiviljadega 250 g
  • Külm hapukoorekaste 50 g
  • Küpsetatud kaalikapulgad 50 g
  • Porgandisalat 50 g
  • Kurk, peet, hiina kapsas, mais 50 g
  • Kastmevalik salatitele 5 g
  • Mustsõstraga maitsevesi 150 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 55 g
  • Pirn ja lillkapsa snäkid 150 g

Kolmapäev, 17. aprill

  • Ahjus küpsetatud valge kalafilee 60 g
  • Koorekaste tilliga 40 g
  • Aurutatud rohelised oad 50 g
  • Ahjukartulid ürtidega 50 g
  • Köögiviljariis 50 g
  • Jääsalat tomatiga 50 g
  • Porgand, kaalikas, redis, salatilehtede segu 50 g
  • Kastmevalik salatitele 10 g
  • Õunamahlajook 150 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 65 g
  • Õun ja paprika snäkid 150 g

Neljapäev, 18. aprill, Nikolai Novosjolov supi- ja magustoiduretsept

  • Brokolipüreesupp kanalihaga 250 g
  • Röstitud sepikukuubikud 10 g
  • Kohupiim banaaniga 120 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 75 g
  • Pirn ja kurgi snäkid 150 g

Jalus