Otsi
 

Erakooli menüü

Erakooli menüü, 3. – 7. juuni

Esmaspäev, 3. juuni

  • Kana ürtidega 150 g
  • Aurutatud brokoli 60 g
  • Keedetud tatar 60 g
  • Keedetud kartulid 60 g
  • Jääkapsasalat tilliga 50 g
  • Peet, porgand, porru, paprika 50 g
  • Kastmevalik salatitele 10 g
  • Seemnesegu 10 g
  • Kummeli-apelsinitee 200 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 100 g
  • Õun ja porgandi snäkid 150 g

Teisipäev, 4. juuni

  • Sealiha ahjuroog 300 g
  • Ahjuporgandi ribad 60 g
  • Peedisalat õunaga 50 g
  • Valge peakapsas, porgand, kaalikas, hernes 50 g
  • Kastmevalik salatitele 5 g
  • Puuvilja mahlajook 200 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 95 g
  • Pirn ja lillkapsa snäkid 150 g

Kolmapäev, 5. juuni

  • Küpsetatud saidafilee 60 g
  • Piimakaste 50 g
  • Röstitud punane peet ürtidega 60 g
  • Kartulipuder 60 g
  • Keedetud riis 60 g
  • Valge redise – porgandisalat 50 g
  • Salatilehtede segu, kurk, porgand, tomat 50 g
  • Kastmevalik salatitele 20 g
  • Õunamahlajook 180 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 85 g
  • Apelsin ja valge kapsa snäkid 150 g

Neljapäev, 6. juuni

  • Kalkuni- köögiviljasupp 300 g
  • Maasika-jogurtidessert 120 g
  • Maasikakaste 20 g
  • Pria piim, R 2.5 % 150 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 80 g
  • Pirn ja tomati snäkid 150 g

Reede, 7. juuni

  • Makaronid veisehakklihaga 300 g
  • Tomatikaste 50 g
  • Ahjuporgandi ribad 60 g
  • Valge redise – kurgisalat 60 g
  • Porgand, punane peakapsas, tomat, porru 60 g
  • Kastmevalik salatitele 10 g
  • Tee 200 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 85 g
  • Õun ja nuikapsa snäkid 150 g

Jalus