Erakooli menüü
Erakooli menüü, 18. veebruar – 22. veebruar
Esmaspäev, 18. veebruar
- Hakklihakaste 150 g
- Aurutatud rohelised oad 50 g
- Keedetud kartulid 50 g
- Keedetud tatar 50 g
- Peedisalat 50 g
- Porgand, kõrvits, redis, varsseller 50 g
- Kastmevalik salatitele 1
- Seemnesegu 3
- Puuvilja mahlajook 150 g
- Pria piim, R 2.5 % 150 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 40 g
- Õuna ja porgandi snäkid 150 g
Teisipäev, 19. veebruar
- Talgusupp veiselihaga 250 g
- Hapukoor, R 20 % 30 g
- Õuna-mannavaht 100 g
- Piim 100 g
- Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 60 g
- Pirni ja varsselleri snäkid 150 g
Kolmapäev, 20. veebruar
- Lõhepasta 250 g
- Hiinakapsasalat tilliga 50 g
- Peet, mais, hernes, porru 50 g
- Kastmevalik salatitele 10
- Tee 150 g
- Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 80 g
- Apelsini ja valge kapsa snäkid 150 g
Neljapäev, 21. veebruar
- Hapukapsahautis sealihaga 150 g
- Ahjukartulid 75 g
- Keedetud tatar 75 g
- Punapeedisalat tüümianiga 50 g
- Porgand, kõrvits, tomat, varsseller 50 g
- Maitserohelise – õlikaste 10 g
- Maitsevesi apelsini ja mündiga 150 g
- Pria piim, R 2.5 % 150 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 20 g
- Õuna ja nuikapsa snäkid 150 g
Reede, 22. veebruar
- Ahjus küpsetatud kanakintsuliha 60 g
- Karrikaste 50 g
- Kuskuss köögiviljadega 50 g
- Kartulipuder 50 g
- Keedetud täisterariis 50 g
- Porgandisalat kõrvitsaseemnetega 50 g
- Hiinakapsas, kaalikas, mais, peet 50 g
- Kastmevalik salatitele 5
- Õunamahlajook 150 g
- Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 50 g
- Pirni ja kaalika snäkid 150 g