Erakooli menüü
Erakooli menüü, 23. – 27. mai
Esmaspäev, 23. mai
- Ahjus küpsetatud kanakintsuliha 50 g
- Koorekaste tilliga 100 g
- Ahjuköögiviljad 50 g
- Keedetud riis 50 g
- Keedetud tatar 50 g
- Valge redise-porgandisalat 50 g
- Peet, kaalikas, porru, jõhvikad 100 g
- Kastmevalik salatitele 5 g
- Seemnesegu 5 g
- Mahlajook 150 g
- Pria piimatooted kuni 250 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 60 g
- Kiivi ja lillkapsa snäkid 150 g
Teisipäev, 24. mai
- Küpsetatud meriahvenafilee 50 g
- Ahjuköögiviljad 50 g
- Kõrvitsa ja porgandisalat 50 g
- Keedetud riis köögiviljadega 50 g
- Keedetud bulgur 50 g
- Kastmevalik salatitele 10 g
- Seemnesegu 5 g
- Vesi 150 g
- Pria piimatooted 150 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 35 g
- Pirni ja kurgi snäkid 150 g
Kolmapäev, 25. mai
- Hakklihapall 50 g
- Šampiljonikaste 100 g
- Ahjuköögiviljad 50 g
- Keedetud makaronid 50 g
- Keedetud riis 50 g
- Hapukapsa-peedusalat 50 g
- Valge peakapsas, redis, kaalikas, hernes 100 g
- Kastmevalik salatitele 5 g
- Seemnesegu 5 g
- Maitsevesi 150 g
- Pria piimatooted kuni 250 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 60 g
- Banaani ja porgandi snäkid 150 g
Neljapäev, 26. mai
- Selge kalasupp 250 g
- Rabarberi-maasikasupp 70 g
- Kohupiimakreem 70 g
- Pria piimatooted kuni 150 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 45 g
- Tume kukkel 40 g
- Keedetud tatar 150 g
- Valge kaste maitserohelisega 100 g
- Hiinakapsasalat värske kurgiga 50 g
- Porgand, aurutatud brokoli, reids, valge peakapsas 100 g
- Kastmevalik salatitele 10 g
- Seemnesegu 5 g
- Õuna ja kaalika snäkid 150 g
Reede, 27. mai
- Köögivilja-kikerhernekarri kanalihaga 150 g
- Keedetud kartulid 50 g
- Keedetud täisterariis 50 g
- Ahjuköögiviljad 50 g
- Porgandisalat hernestega 50 g
- Redis, kurk, peet, mais 100 g
- Kastmevalik salatitele 5 g
- Seemnesegu 5 g
- Mahlajook 150 g
- Pria piimatooted kuni 250 g
- Leivatoodete valik (5 sorti) 80 g
- Õuna ja paprika snäkid 150 g