Otsi
 

Erakooli menüü

Erakooli menüü, 18. veebruar – 22. veebruar

Esmaspäev, 18. veebruar

  • Hakklihakaste 150 g
  • Aurutatud rohelised oad 50 g
  • Keedetud kartulid 50 g
  • Keedetud tatar 50 g
  • Peedisalat 50 g
  • Porgand, kõrvits, redis, varsseller 50 g
  • Kastmevalik salatitele 1
  • Seemnesegu 3
  • Puuvilja mahlajook 150 g
  • Pria piim, R 2.5 % 150 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 40 g
  • Õuna ja porgandi snäkid 150 g

Teisipäev, 19. veebruar

  • Talgusupp veiselihaga 250 g
  • Hapukoor, R 20 % 30 g
  • Õuna-mannavaht 100 g
  • Piim 100 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 60 g
  • Pirni ja varsselleri snäkid 150 g

Kolmapäev, 20. veebruar

  • Lõhepasta 250 g
  • Hiinakapsasalat tilliga 50 g
  • Peet, mais, hernes, porru 50 g
  • Kastmevalik salatitele 10
  • Tee 150 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 80 g
  • Apelsini ja valge kapsa snäkid 150 g

Neljapäev, 21. veebruar

  • Hapukapsahautis sealihaga 150 g
  • Ahjukartulid 75 g
  • Keedetud tatar 75 g
  • Punapeedisalat tüümianiga 50 g
  • Porgand, kõrvits, tomat, varsseller 50 g
  • Maitserohelise – õlikaste 10 g
  • Maitsevesi apelsini ja mündiga 150 g
  • Pria piim, R 2.5 % 150 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 20 g
  • Õuna ja nuikapsa snäkid 150 g

Reede, 22. veebruar

  • Ahjus küpsetatud kanakintsuliha 60 g
  • Karrikaste 50 g
  • Kuskuss köögiviljadega 50 g
  • Kartulipuder 50 g
  • Keedetud täisterariis 50 g
  • Porgandisalat kõrvitsaseemnetega 50 g
  • Hiinakapsas, kaalikas, mais, peet 50 g
  • Kastmevalik salatitele 5
  • Õunamahlajook 150 g
  • Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % kuni 250 g
  • Leivatoodete valik (5 sorti) 50 g
  • Pirni ja kaalika snäkid 150 g

Jalus