Otsi
 

Spordigümnaasiumi menüü

Spordigümnaasiumi menüü, 1. – 6. märts

Pühapäev, 1. märts

Õhtusöök

  • Hautatud sealihatükid sinepiga, koorekaste 130/100 g
  • Keedetud kartulid, riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 1100 kcal

Esmaspäev, 2. märts

Hommikusöök

  • Seitsmeviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Keedetud muna 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Kanaliha/koorekaste 200 g
  • Keedetud makaronid, keedetud bulgur, aurutatud hernes ja mais 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Koorene sealihasupp 250 g
  • Mustsõstra-kamasmuuti karamelliseeritud müsliga 150/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Kalkuni-lillkapsahautis 150 g
  • Keedetud kartulid, tatar 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3605 kcal

Teisipäev, 3. märts

Hommikusöök

  • Riisipuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Kodujuust hapukoorega 25 g
  • Müsli 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Jogurtijook marjadega, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Kartuli-lõhe ahjuroog, koorekaste tilliga 300/50 g
  • Röstitud punane peet ürtidega 60 g
  • Toorsalat 100 g
  • Kanasupp 250 g
  • Jogurtitarretis mangotükkidega 150 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Seapraad praeleemekastmega 130 g
  • Keedetud kartulid, riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3790 kcal

Kolmapäev, 4. märts

Hommikusöök

  • Rukkihelbepuder, tatar 500 g
  • Omlett singi ja juustuga 100 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Maksapasteet 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Pikkpoiss veisehakkliha ja köögiviljadega, piimakaste 130/50 g
  • Kartulipuder, keedetud tatar, aurutatud rohelised oad 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Brokolipüreesupp, röstitud sepikukuubikud 250/20 g
  • Piimakissell moosiga 150/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Kuskuss kalkuni ja tšilliste köögiviljadega 300 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3690 kcal

Neljapäev, 5. märts

Hommikusöök

  • Kaheksaviljapuder 500 g
  • Keedetud muna 40 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Tuunikala soolvees 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, keefir 450 g

Lõuna

  • Kana-kartuli vormiroog 350 g
  • Röstitud rooskapsas 60 g
  • Toorsalat 100 g
  • Rassolnik sealihaga, hapukoor R 20% 250/20 g
  • Kõrvitsa-õunakreem riivleivaga 150 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Hakkliha-köögiviljapada 150 g
  • Ahjukartulid, keedetud tatar 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3605 kcal

Reede, 6. märts

Hommikusöök

  • Odramannapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Piima-metspähklikreem 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Kakao, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Kalkunipilaff 300 g
  • Ahjukõrvitsakuubikud 60 g
  • Toorsalat 100 g
  • Hakklihasupp 250 g
  • Mannavaht piimaga 100/50 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Energia: 2987 kcal

Jalus