Otsi
 

Spordigümnaasiumi menüü

Spordigümnaasiumi menüü, 17. veebruar—22. veebruar

Pühapäev, 17. veebruar

Õhtusöök

  • Kalkunipraad ürdimarinaadis 130/50 g
  • Keedetud kartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, tee 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 1009 kcal

Esmaspäev, 18. veebruar

Hommikusöök

  • Seitsmeviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Keedetud muna 50 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Hakklihakaste 150 g
  • Keedetud kartulid, tatar, aurutatud rohelised oad 180 g
  • Toorsalat, seemnesegu 100 g
  • Kanasupp 250 g
  • Kohupiima-õunavaht maasikatoormoosiga 130/10 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450  g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Sealiha ahjukartulitega, külm hapukoorekaste 300/100g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3661 kcal

Teisipäev, 19. veebruar

Hommikusöök

  • Riisipuder, tatrapuder 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Kodujuust hapukoorega 25 g
  • Müsli 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Jogurtijook marjadega, piim, tee 450 g

Lõuna

  • Kanaliha guljašš 150 g
  • Keedetud riis, tatar, ahjujuurvili 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Talgusupp veiselihaga, hapukoor 250/20 g
  • Rukkileivavaht piimaga 100/100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Värsekapsahautis hakklihaga, keedetud kartul 300/200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3971 kcal

Kolmapäev, 20. veebruar

Hommikusöök

  • Täisterakaerahelbepuder 300 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud, makspasteet 25/25/25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, keefir 450 g

Lõuna

  • Üleküpsetatud lõhe, pasta 100/200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Kartuli-oasupp veiselihaga 250 g
  • Mustasõstra-kirsikissell vahukoorega 150/20
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Hautatud veiseliha porgandiga 200 g
  • Keedetud kartulid, keedetud tatar 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3826 kcal

Neljapäev, 21. veebruar

Hommikusöök

  • Kaheksaviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Tuunikala soolvees 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Kakao, piim, tee 450 g

Lõuna

  • Hapukapsahautis sealihaga 150 g
  • Ahjukartulid, tatar 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Kõrvitsapüreesupp kanalihaga, õli-basiiliku kaste, kõrvitsaseemned, röstitud sepikukuubikud 250/10/10/10 g
  • Kohupiimavorm virsikutega, marjapüree 100/30  g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Kana-jogurtikaste 200 g
  • Keedetud kartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3698 kcal

Reede, 22. veebruar

Hommikusöök

  • Mannapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Piima-metspähklikreem 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Ahjus küpsetatud kanakintsuliha, karrikaste 100/50 g
  • Kuskuss köögiviljadega, kartulipuder, täisterariis 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Hakklihasupp 250 g
  • Pannkook moosiga 60/30 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Energia: 3771  kcal

 

Jalus