Otsi
 

Spordigümnaasiumi menüü

Spordigümnaasiumi menüü, 14. – 18. aprill, Nikolai Novosjolov`i nädal

Pühapäev, 14. aprill

Õhtusöök

  • Paneeritud kanafilee, külm jogurtikaste 130/50 g
  • Keedetud kartulid, riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 1039 kcal

Esmaspäev, 15. aprill

Hommikusöök

  • Riisipuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Keedetud muna 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Seapraad, hapukoore-sinepikaste 130/100 g
  • Keedetud kartulid, tatar, aurutatud köögiviljad 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Kanasupp riisiga 250 g
  • Puuviljasalat vahukoorega 150/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Hakklihalasanje, külm hapukoorekaste 300/100 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 4184 kcal

Teisipäev, 16. aprill

Hommikusöök

  • Täisterakaerahelbepuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud, kodujuust hapukoorega 25/25/25 g
  • Müsli 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Jogurtijook marjadega, piim, tee 450 g

Lõuna

  • Hautatud kalkuniliha 130 g
  • Kuskuss köögiviljadega, kartulipuder, küpsetatud kaalikapulgad 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Talgusupp veiselihaga, hapukoor 250/10 g
  • Õuna-mannavaht piimaga 100/100g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Seapraad praeleemekastmega 130/50 g
  • Keedetud kartulid, täisterapasta 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 4056 kcal

Kolmapäev, 17. aprill

Hommikusöök

  • Kaheksaviljapuder, omlett singi ja juustuga 300/150 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud, maksapasteet 25/25/25 g
  • Omlett singi ja juustuga 100 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, keefir 450 g

Lõuna

  • Küpsetatud valge kalafilee, koorekaste tilliga 80/50 g
  • Ahjukartulid ürtidega, köögiviljariis, aurutatud rohelised oad 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Kartuli-oasupp veiselihaga 250 g
  • Puuviljasupp vahukoorega 150/35 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Karrine kana-juustukaste 200 g
  • Keedetud kartulid, keedetud tatar 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3601 kcal

Neljapäev, 18. aprill

Hommikusöök

  • Seitsmeviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud, tuunikala soolvees 25/25/25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Piim, keefir, tee 450 g

Lõuna, Nikolai Novosjolov supi- ja magustoiduretsept

  • Porgandi ja pastinaagiga pikitud seapraad, piimakaste 130/100 g
  • Keedetud kartulid, tatar, aurutatud lillkapsas 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Brokolipüreesupp kanalihaga, röstitud sepikukuubikud 250/20 g
  • Kohupiim banaaniga 150 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Hakkliharisoto 300 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3907 kcal

 

 

Jalus