Spordigümnaasiumi menüü

Spordigümnaasiumi menüü, 15. aprill — 20. aprill

Pühapäev, 15. aprill

  • Kalkunipraad ürdimarinaadis 130/50 g
  • Keedetud kartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, tee 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik, või 100 g

Energia: 1113 kcal

Esmaspäev, 16. aprill

Hommikusöök

  • Seitsmeviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Keedetud muna 50 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevsi 450  g

Lõunasöök

  • Hakklihakaste 150 g
  • Keedetud kartulid, tatar 200 g
  • Toorsalat, semmnesegu 100 g
  • Kanasupp 250 g
  • Kohupiima-õunavaht maasikatoormoosiga 130/10 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g

Õhtusöök

  • Sealiha ahjukartulitega, külm hapukoorekaste 300/100 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik, või 100 g

Energia: 3641 kcal

Teisipäev, 17. aprill

Hommikusöök

  • Riisipuder, praetud muna 300/40 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Kodujuust hapukoorega 25 g
  • Müsli 50 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Jogurtijook marjadega, piim, tee 450 g

Lõuna

  • Ungari sealihapada 150 g
  • Keedetud kartulid, riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Hernesupp 250 g
  • Puuviljasalat vahukoorega 130/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g

Õhtusöök

  • Hakkliharisoto 300 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik, või 100 g

Energia: 3794 kcal

Kolmapäev, 18. aprill

Hommikusöök

  • Täisterakaerahelbepuder, omlett singi ja juustuga 300/150 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud, makspasteet 25/25/25 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, keefir 450 g

Lõuna

  • Ahjus küpsetatud kanakintsuliha, külm hapukoorekaste 130/50 g
  • Kartulipuder, kuskuss 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Värskekapsasupp sealihaga 250 g
  • Õuna-kirsi mannavaht piimaga 100/100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g

Õhtusöök

  • Porgandi ja pastinaagiga pikitud seapraad, kaste 130/50 g
  • Keedetud kartulid, keedetud tatar 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik, või 100 g

Energia: 3971 kcal

Neljapäev, 19. aprill

Hommikusöök

  • Kaheksaviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Tuunikala soolvees 25 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Piim, keefir, tee 450 g

Lõuna

  • Mulgikapsad sealihaga 200 g
  • Keedetud tatar, keedetud kartulid 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Lõhesupp 250 g
  • Banaanikeeks toormoosiga 60/40 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g

Õhtusöök

  • Kana-jogurtikaste 200 g
  • Keedetud kartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik, või 100 g

Energia: 3619 kcal

Reede, 20. aprill

Hommikusöök

  • Mannapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Piima – metspähklikreem 25 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Pilaff veiselihaga 300 g
  • Toorsalat 100 g
  • Hakklihasupp 250 g
  • Pannkook moosiga 60/30 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Must seemneleib, rukkileib, südamesepik 60 g

Energia:  2849 kcal

 

Jalus