Otsi
 

Spordigümnaasiumi menüü

Spordigümnaasiumi menüü, 14. oktoober— 19. oktoober

Pühapäev, 14. oktoober

Õhtusöök

  • Kalkunipraad ürdimarinaadis 130/50 g
  • Keedetud kartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, tee 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 1113 kcal

Esmaspäev, 15. oktoober

Hommikusöök

  • Seitsmeviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Keedetud muna 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevsi 450 g

Lõuna

  • Hakklihakaste 150 g
  • Keedetud kartulid, tatar, aurutatud rohelised oad 180 g
  • Toorsalat, semmnesegu 100 g
  • Kanasupp 250 g
  • Kohupiima-õunavaht maasikatoormoosiga 130/10 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Sealiha ahjukartulitega, külm hapukoorekaste 300/100 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3661 kcal

Teisipäev, 16. oktoober

Hommikusöök

  • Riisipuder, praetud muna 300/40 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Kodujuust hapukoorega 25 g
  • Müsli 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Jogurtijook marjadega, piim, tee 450 g

Lõuna

  • Veiselihaguljašš 150 g
  • Keedetud riis, tatar, ahjujuurvili 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Hernesupp lihaga 250 g
  • Puuviljasalat vahukoorega 130/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Hakkliharisoto 300 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 4740 kcal

Kolmapäev, 17. oktoober

Hommikusöök

  • Täisterakaerahelbepuder, omlett singi ja juustuga 300/150 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud, makspasteet 25/25/25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, keefir 450 g

Lõuna

  • Ahjus küpsetatud kanakintsuliha, hapukoorekaste 130/50 g
  • Köögiviljariis, kartulipuder, kuskuss 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Värskekapsasupp sealihaga 250 g
  • Õuna-kirsi mannavaht piimaga 100/100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Porgandi ja pastinaagiga pikitud seapraad, kaste 130/50 g
  • Keedetud kartulid, keedetud tatar 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3944 kcal

Neljapäev, 18. oktoober

Hommikusöök

  • Kaheksaviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25  g
  • Tuunikala soolvees 25  g
  • Leiva ja sepiku valik 60  g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60  g
  • Piim, keefir, tee 450 g

Lõuna

  • Mulgikapsad sealihaga 200 g
  • Keedetud tatar, keedetud kartulid 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Köögiviljapüreesupp sealihaga, õli-basiiliku kaste, kõrvitsaseemned, röstitud sepikukuubikud 250/10/10/10 g
  • Kirsi jogurtitarretis vahukoorega 130/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Õhtusöök

  • Kana-jogurtikaste 200 g
  • Keedetud kartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3708 kcal

Reede, 19. oktoober

Hommikusöök

  • Mannapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Piima – metspähklikreem 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Koorene kalakaste tomatiga 150 g
  • Keedetud kartulid, riis, aurutatud köögivili 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Hakklihasupp 250 g
  • Pannkook moosiga 60/30 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g

Energia: 2653  kcal

 

Jalus