Otsi
 

Spordigümnaasiumi menüü

Spordigümnaasiumi menüü, 2. – 7. juuni

Pühapäev, 2. juuni

Õhtusöök

  • Karrine kalkunikaste 140/50 g
  • Keedetud riis, kartulid 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 1189 kcal

Esmaspäev, 3. juuni

Hommikusöök

  • Seitsmeviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Keedetud muna 50 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Kana ürtidega 200 g
  • Keedetud kartulid, tatar, aurutatud brokoli 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Minestroone, hapukoor 250/10 g
  • Kakao-kohupiimakreem moosiga 150/30 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Kodune hakklihakaste 400 g
  • Ahjukartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3611 kcal

Teisipäev, 4. juuni

Hommikusöök

  • Riisipuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • kodujuust hapukoorega 25 g
  • Müsli 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Jogurtijook marjadega, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Sealiha ahjuroog 300 g
  • Ahjuporgandi ribad 60 g
  • Toorsalat 100 g
  • Rassolnik veiselihaga 250 g
  • Mahlakissell karamelliseeritud müsliga 150/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Hakkliha-kartulivorm, külm hapukoorekaste 400/100 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3785 kcal

Kolmapäev, 5. juuni

Hommikusöök

  • Täisterakaerahelbepuder, tatar 500 g
  • Omlett singi ja juustuga 100 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Makspasteet 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Kana-riisi pajaroog 300 g
  • Aurutatud rohelised herned 60 g
  • Toorsalat 100 g
  • Värskekapsasupp sealihaga 250 g
  • Apelsinitarretis vahukoorega 150/20 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Pikkpoiss, valge kaste maitserohelisega 130/50 g
  • Keedetud kartulid, keedetud riis 200 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 3804 kcal

Neljapäev, 6. juuni

Hommikusöök

  • Kaheksaviljapuder,tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Tuunikala soolvees 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Piim, keefir, tee 450 g

Lõuna

  • Sealiha ahjukartulitega, koorekaste tilliga 300/50 g
  • Aurutatud rohelised oad 60 g
  • Toorsalat 100 g
  • Kalkuni-köögiviljasupp 250 g
  • Maasika-jogurtidessert maasikakastmega 150/30 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Õhtusöök

  • Pasta tagliatelle kanafileega 400 g
  • Toorsalat 100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik, või 100 g

Energia: 4023 kcal

Reede, 7. juuni

Hommikusöök

  • Neljaviljapuder, tatar 500 g
  • Aedmaasikamoos, või 20/20 g
  • Sink viilutatud, juust viilutatud 25/25 g
  • Piima-metspähklikreem 25 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Värske kurk, tomat, paprika 60 g
  • Tee, piim, maitsevesi 450 g

Lõuna

  • Küpsetatud saidafilee, piimakaste 80/50 g
  • Kartulipuder, keedetud riis, röstitud punane peet 180 g
  • Toorsalat 100 g
  • Itaaliapärane hakklihasupp 250 g
  • Rabarberi-rukkivaht piimaga 100/100 g
  • Piim, keefir, mahlajook 450 g
  • Leiva ja sepiku valik 60 g
  • Puu- ja köögivilja snäkid 150 g

Energia: 2562 kcal

Jalus